Η κατάσταση δεν πάει άλλο στο Ηράκλειο Κρήτης. Μένουμε χωρίς νερό εν έτη 2010 στο κέντρο της πόλης. Ο λόγος είναι όπως φαίνεται, ότι όλο το νερό που είναι διαθέσιμο, διοχετεύεται στα ξενοδοχεία. Δεν λέω, καλά κάνουν και θέλουν νερό για τις πισίνες, τα ντούζ κτλ. ΓΙΑΤΙ όμως ο απλός πολίτης που έχει ανάγκη να πλύνει, να κάνει μπάνιο, να βάλει πλυντήριο κτλ. να μην είναι σε θέση να το κάνει? Από τη στιγμή που πληρώνουμε την ίδια τιμή/κυβικό με τον Ξενοδόχο, γιατί να έχει προτεραιότητα ο εκάστοτε επαγελλματίας έναντι εμού?

Ο Κουράκης όπως έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, “πουλάει” μούρη και τα έργα που έχει κάνει, ήταν σχεδιασμένα την εποχή του 1980. Η ταλαιπωρία κάθε καλοκαίρι με το νερό είναι στάσιμη. Κάθε μα κάθε καλοκαίρι, όσο με θυμάμαι 33 χρόνια σε αυτή τη πόλη, είχαμε και έχουμε πρόβλημα με το νερό. Ειδικά η περιοχή της Καλοκαιρινού/Χανιόπορτα και Αγ.Τριάδα.

Γιατί κύριε Κουράκη γίνεται αυτό? Θέλω μια επίσημη απάντηση ως δημότης Ηρακλείου.  Απο τη στιγμή που εσείς και οι “σύμβουλοι” που έχετε επιλέξει, δεν είστε άξιοι στο να παρέχετε τα ΒΑΣΙΚΑ που πρέπει να έχουμε στην Ελλάδα του 2010, γιατί να σας ψηφίσω ξανά? Ποιός μου εγγυάται ότι δεν θα συνεχίσετε να διευρύνετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα μέσω συγγενικών προσώπων (πρώτου βαθμού) σε βάρος του ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ σας στο να με υπηρετείτε ως όργανο που σας επέλεξα να με εκπροσωπείτε?

Κύριοι της Δ.Ε.Υ.Α.Η και του Δήμου Ηρακλείου, πάρτε το χαμπάρι, ο κόσμος έχει ξυπνίσει, σας βλέπει και δεν αντέχει άλλο το δούλεμα και τη κακομέταχείριση. Προκαλώ και προσκαλώ όλους όσους έχουν πρόβλημα ύδρευσης στο κέντρο Ηρακλείου, να παραπονεθούν στη Δ.Ε.Υ.Α.Η και στο Δήμο επωνύμως. Αν δεν εισακουστούμε, υπάρχουν και άλλες νόμιμες διαδικασίες…

Ο πολίτης πρέπει να σηκώσει ανάστημα και να απαιτήσει αυτά που δικαιούται. Ξυπνίστε και κάντε πράξη αυτά που σκέφτεστε, μη μένετε στα λόγια, κανείς δεν θα κάνει κάτι για εσάς αν δεν κάνετε εσείς κάτι για τον εαυτό σας πρώτα.

Share