Εδώ ανεβάζω τις ανανεωμένες γραμματοσειρές με διορθώσεις στην εμφάνιση λίστας γραμματοσειρών σε διάφορα σχεδιαστικά προγράμματα που είχαν πρόβλημα (συνήθως σε Windows). Ακολουθεί η παλιά εικόνα με ένα preview των γραμματοσειρών. Πατώντας στην εικόνα μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο .zip με τις γραμματοσειρές μέσα, παρακαλείστε να διαβάσετε το License που περιέχεται μέσα στο αρχείο .zip πρίν οποιαδήποτε χρήση.

Κατεβάστε τις από εδώ

Η άδεια χρήσης των γραμματοσειρών είναι το γνωστό GNU General Public License v2, είναι ανοιχτού κώδικα οι γραμματοσειρές, ελεύθερες προς διάθεση και για οποιαδήποτε χρήση. Σε περίπτωση που θέλετε να τις συμπεριλάβετε σε κάποια διανομή Linux ή άλλη με βάση το GNU General Public License v2 ή νεότερο έχετε το ελεύθερο και την άδειά μου να το κάνετε.

Απαγορεύεται η αλλοίωση των χαρακτηριστικών στις γραμματοσειρές ή αλλαγή  και η αναδιανομή τους χωρίς το GNU General Public License v2 ή νεοτέρου. Για λόγους ασφαλείας, παρακαλώ να τις κατεβάζετε μόνο από εδώ, βλάβες από τυχών ιούς ή άλλα κακόβουλα scripts κατεβάζοντάς τις από άλλα sites, αναλαμβάνετε εσείς και μόνο.

Σχόλια και παρατηρήσεις, όπως πάντα δεκτά, σε περίπτωση που δεν θέλετε να δημοσιευτεί κάποιο σχόλιο, στείλτε μου ένα email μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται σε αυτή τη σελίδα.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και ελπίζω οι γραμματοσειρές να σας είναι χρήσιμες.

Σε περίπτωση που έχετε κάποιο site με link για τις γραμματοσειρές, παρακαλώ να ανανεώσετε το link με το παρόν, κάποιοι χρήστες ίσως δεν το βρούν. Λόγω απώλειας τις παλιάς database έχουν χαθεί διάφορα posts και αρχεία. Ευχαριστώ.

Ανανεώθηκε το κείμενο για λόγους σαφήνιας όσο αφορά την άδεια χρήσης των γραμματοσειρών.

Share