Δείτε τη φάτσα του γουρουνιού που δολοφόνησε τον 16χρονο Αλέξη.

Συμπληρώνω με νέα στοιχεία από το troktiko για τα δύο γουρούνια.

To όνομα του νεκρού παιδιού βγήκε, ας βγούνε και τα άλλα των κατηγορουμένων: Επαμεινώντας Κορκονέας, 37 χρόνων (αυτός που πυροβόλησε) και Βασίλης Σαραλιώτης, 31 ετών.

Αυτές οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο troktiko.blogspot.com

To video ντοκουμέντο είναι εδώ

Ντροπή για την ΕΛ.ΑΣ που έχει αναθέσει σε μπάτσους-γουρούνια τη “φύλαξη” των πολιτών. Αυτών που φορολογούνται για να πληρώνονται μουνόπανα σαν αυτά που δολοφόνησαν εν ψυχρώ ένα 16χρονο αγόρι που απλώς λογομάχησε με ένα από τα δύο γουρούνια που την είχαν δεί cowboys έχοντας τη “δύναμη” του όπλου.

Όταν φορολογούμενοι πολίτες πληρώνουν αυτούς τους δολοφόνους, τότε είμαστε όλοι υπόλογοι. Δεν φταίει μόνο η πολιτεία, φταίμε εμείς που δεν ξεσηκωνόμαστε να τα σπάσουμε όλα μαζί με τους αναρχικούς, αλλα όχι τα καταστήματα συνανθρώπων μας όπως έκαναν τα μαλακισμένα σήμερα, αλλά να σπάσουμε τα δημόσια κτήρια που είναι η φωλιά των γουρουνιών.

Ντροπή και αίσχος σε όλους μας. Η επανάσταση του πολίτη πρέπει να ξεκινήσει μαζικά, όχι μόνο με επεισόδια, αλλα με μέτρα κατά τις πολιτικής της κυβέρνησης που εδώ και τόσα χρόνια έχει καταντήσει την Ελλάδα μας να είναι η πιό τριτοκοσμική χώρα στην Ευρώπη.

Ένα μήνυμα στους “300”. Σκατά στα μούτρα σας ρε μουνιά! Και σας το λέω επωνύμως, κάντε μου μήνυση, σας γράφω εκεί που ξέρετε.

Καλό ταξίδι Αλέξη που πρόωρα σε ανάγκασαν να κάνεις, σήμερα ο λαός θα αρχίσει να κάνει μια επανάσταση που θα φανεί σε όλους μας.

Ώρες ώρες νιώθω ότι καθημερινά ζούμε εποχές Πολυτεχνείου, αλλά λόγω του μαζικού βομβαρδισμού βίας από τα ΜΜΕ, δεν δίνουμε βάση, και τα βλέπουμε όλα ώς ταινία, αμμέτοχοι. Αυτό πρέπει να σταματήσει σήμερα!

Εξέγερση σήμερα από όλους μας, αυτή η πολιτεία αξίζει να καταρρεύσει για τη μνήμη αυτού του παιδιού.

Share