Σήμερα κλείνουν 7 χρόνια μετά τη δολοφονία 3.500 αθώων στους δίδυμους πύργους του παγκόσμιου κέντρου εμπορίου στη Νέα Υόρκη στις 11/9/2001.

Ακόμα η μεγαλύτερη πλειοψηφία των αμερικανών πιστεύει ότι υπεύθυνος είναι ο Οσάμα Μπίν Λάντεν… Με τέτοιο βαθμό IQ ξαναψήφισαν το 2004 τον Μπούς για να συνεχίσει να τους “σφάζει”, αυτή τη φορά εκτός συνόρων, στο Ιράκ.

Στις 10 & 11 Σεπτεμβρίου του 2006 είχα κάνει δωρεάν προβολή στο Τεχνόπολις το ντοκυμαντέρ “Loose Change – 2nd Edition“. Τότε είχαν τυπωθεί αφίσες, είχα γράψει DVDs με το ντοκυμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους το οποίο μοίραζα στις παρέες που είχαν έρθει εκείνο το διήμερο δωρεάν. Σήμερα μετά από 2 χρόνια, έχει κυκλοφορήσει το “Loose Change – Final Cut” στο οποίο δεν έχω κάνει υποτιτλισμό (ακόμα) και ούτε προβολή. Σήμερα έπεσε στην αντίληψή μου και ένα νέο ντοκυμαντέρ με όνομα “Fabled Enemies“. Παραγωγός και συντελεστές είναι άτομα που δημιούργησαν το Loose Change. Σημαίνει ότι έχει γίνει πολύ δουλειά και τώρα κατεβάζοντάς το από εδώ, βλέπω ότι σε λίγες ώρες θα γεμίσει ο τόπος απο αντίγραφά του. Διανέμεται δωρεάν ώς αρχείο, επίσης πωλείται σε DVD με extras, όπως ακριβώς και το Loose Change.

(Κάντε κλίκ πάνω στις εικόνες για μεγένθυση)

Εδώ μπορείτε να δείτε το trailer του ντοκυμαντέρ.

Κάποια μέρα θα μάθει όλος ο κόσμος την αλήθεια, τότε θα είναι αργά…

Share