Νίκη ΠΑ.ΣΟ.Κ - 2009

Όπως φαίνεται εδώ και κάτι ώρες, έχουμε αλλαγή Κυβέρνησης. Είμαι αισιόδοξος ότι ο λαός έκανε το σωστό. Τιμώρησε τα πρόσφατα (6 ετών σχεδόν) ψέματα και τις υποσχέσεις από τη Ν.Δ και δίνει καθαρά το τιμόνι της χώρας στον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ελπίζω ο νέος Πρωθυπουργός να κοιτάξει το λαό στα μάτια και να αρχίσει να χτίζει για το μέλλον θεμέλια. Αυτά πρέπει να είναι: νέες τεχνολογίες, οικολογία, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στήριξη των μικρομεσαίων, στήριξη των συνταξιούχων, υποδομές στην υγεία, στην παιδεία και στην ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών. Θα πρέπει κάποια στιγμή, μια Κυβέρνηση να πεί: όσοι πιστεύετε ότι αξίζετε κάποια χρηματοδότηση για κάτι καινοτόμο που θα έκανε περίφανη τη χώρα μας και στο εξωτερικό, ελάτε να μιλήσουμε. Αν γίνει αυτό κάποια μέρα (ελπίζω σύντομα, να ζώ και να το δώ) θα είναι η αλλαγή της σελίδας που η Ελλάδα περιμένει εδώ και δεκαετίες.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Γιώργο Παπανδρέου και όλο το ΠΑ.ΣΟ.Κ και να τους πώ ότι τους ψήφισα γιατί πιστεύω ότι ο Γιώργος ως νέος άνθρωπος (στον τρόπο σκέψης και τρόπου ζωής) θα κάνει πράξεις τα όσα λέει για τον χώρο της τεχνολογίας. Αν δεν γίνει αυτό, σε 4 χρόνια τα ξαναλέμε 🙂

Υ.Γ. 10 μονάδες διαφορά, είναι συντριβή για τη Ν.Δ. – ας πρόσεχε…

Share