Αυτό το Σαββατοκύριακο η Formula 1 έχει ταξιδέψει στην Ιαπωνία. Σε ένα από τα πιό συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων δεκαετιών, ο Lewis Hamilton καλείται να αποδείξει ότι πέρισυ ήταν άτυχος όταν έχασε με 1 βαθμό το πρωτάθλημα από τον Kimi Raikkonen.

Οι προβλέψεις για τον καιρό λένε ότι αναμένονται βροχές, πράγμα που δίνει περισσότερη αγωνία στους οδηγούς. Ας μη ξεχνάμε ότι φέτος από την αρχή του πρωταθλήματος, οι οδηγοί δεν έχουν τη βοήθεια του traction control. Αυτό σημαίνει ότι με λίγο παραπάνω πάτημα του γκαζιού, το αυτοκίνητο έχει διπλώσει…

Στις δοκιμές της Παρασκευής, ο Timo Glock ήταν πρώτος, ο Fernando Alonso δεύτερος και τρίτος ο Lewis Hamilton. Στα τελευταία grand prix βλέπουμε ότι ο Alonso πάει καλά, δείχνει ότι η Renault έχει εξελιχθεί, κάπως αργά για πρωτάθλημα, αλλα αυτό είναι καλό για τον ανταγωνισμό.

Εγώ υποστηρίζοντας τη McLaren ώς οπαδός από το 1987 που άρχισα να παρακολουθώ Formula 1, θα ευχηθώ να κερδίσει το Grand Prix της Ιαπωνίας ο Lewis και να μεγαλώσει τη διαφορά από τον Massa.

Είδωμεν την Κυριακή, ο Alpha μεταδίδει ζωντανά τον αγώνα στις 7:00 το πρωί (7:30 είναι η εκκίνηση).

Share