Επειδή βλέπω ότι πολλοί από εσάς έρχονται για να δουν ένα τρόπο δωρεάν προβολής του Πρωταθλήματος Formula 1 φέτος, θα σας γράψω τους τρόπους που έχω βρεί και δουλεύουν μια χαρά.

  1. Προβολή μέσω του BBC iPlayer: Στον Browser σας βάζετε την εξής IP:  92.52.125.17 και για port την: 80. Μετά πηγαίνετε στη διεύθυνση: https://www.bbc.co.uk/iplayer/ και μπορείτε να δείτε ζωντανά τον αγώνα/δικομαστικά κτλ. για όλα τα grand prix. (Υψηλή ανάλυση)
  2. Προβολή μέσω του FilmON Player: Πηγαίνετε στη διεύθυνση: https://www.filmon.com , κατεβάζετε τον player και μπορείτε να δείτε ζωντανά για 5 λεπτά οποιοδήποτε κανάλι που θέλει εγγραφή και συνδρομή. Αν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε ένα μηνιαίο πακέτο ώστε να βλέπετε το BBC One ή άλλα όπως το RTL κτλ. χωρίς διακοπή. Οι τιμές ξεκινάνε από τα 14 ευρώ. (Υψηλή ανάλυση)
  3. Μέσω online σελίδων που δείχνουν streaming τον αγώνα και τα δοκιμαστικά, σε χαμηλή ποιότητα εικόνας και σε διάφορες γλώσσες, οι σελίδες είναι:
    https://www.rtl.de/chatstream/index/formel1/f1css/rtl
    https://www.ustream.tv/channel/startimes-2-live
    https://www.lasextadeportes.com/formula1/tv/diferido/clasificacion

Ελπίζω να βοήθησα συγκεντρώνοντας ότι γνωρίζω για δωρεάν προβολή του αγαπημένου μας sport. Αν έχετε να προσθέσετε παραπάνω τρόπους, παρακαλώ αφήστε σχόλιο με οδηγίες για να προστεθούν στο post.
Ευχαριστώ.

Share