Ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1, αυτός που σε όλο τον αγώνα σήμερα ήταν στη θέση που του έδινε το πρωτάθλημα, έχασε 2 γύρους πρίν το πέσιμο της καρώ σημαίας τη θέση που αναζητούσε όλο το Σαββατοκύριακο. Παρ’όλα αυτά όμως, στην τελευταία στροφή κυριολεκτικά, πέρασε τον Glock όπου έτρεχε με στεγνά ελλαστικά και ανεβαίνοντας στην 5η θέση, κέρδισε το Πρωτάθλημα Οδηγών για το 2008!

Συγκαρητήρια λοιπόν στον Lewis Hamilton, για το πιό συναρπαστικό πρωτάθλημα που είχα την τύχη να δω τα τελευταία 21 χρόνια που παρακολουθώ ανελειπώς Formula 1.

Και του χρόνου εύχομαι στην ομάδα που υποστηρίζω, τη McLaren να κάνει το “double” και να πάρει και το κατασκευαστών.

Τέλος να πω ότι μεγάλη ευχαρίστηση ήταν επίσης να ακούω τον Τάκη Πουρναράκη αγχωμένο στην τελευταία στροφή, βλέποντας τον Lewis να περνάει τον Glock να σχολιάζει… ένας βαμένος Ferrariκός ηττήθηκε! Η FIA πρέπει να αφαιρέσει τα δικαιώματα από τον Alpha λόγω μη αντικειμενικής κριτικής. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Μπράβο και πάλι στην ομάδα, στον Ron Denis για την επιλογή του πρίν από μια δεκαετία, που εμπιστεύθηκε τον Lewis Hamilton στο τιμόνι ενός μονοθεσίου, μπράβο στον Lewis για τον χαρακτήρα του και την οδηγική του ικανότητα, τέλος συγκαρητήρια και στον Massa που κατάφερε και αν και δεύτερος στο πρωτάθλημα, με τις αντιδράσεις του στο τέλος, κέρδισε τη συμπάθειά μου ως άτομο.

Share