Εύχομαι καλή Σαρακοστή να έχουμε, με τα άτομα που αγαπάμε και όλοι να γυρίσουμε σπίτια μας υγειής.

Καλό πέταγμα χαρταετού σε όσους μπορέσουν και το τολμήσουν (ειδικά στην Αττική και στη Β.Ελλάδα), εδώ στο Ηράκλειο αναμένονται βροχές, αν δεν έβρεχε ίσως και να έφτιαχνα ένα χαρταετό για να θυμηθώ τα νιάτα μου 🙂 Θα δούμε σε λίγες ώρες από τώρα.

Στο άλλο θέμα τώρα, την προσφορά. Όπως πολλοί γνωρίζετε ίσως, η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει μια εφαρμογή για διαχείριση αποθήκης. Την έχουμε ονομάσει Easy Storage WMS, που σημαίνει: Εύκολη Αποθήκευση, Εφαρμογή Διαχείρισης Αποθήκης (για όσους δεν γνωρίζουν Αγγλικά). Η εφαρμογή αυτή κάνει ότι ακριβώς λέει η ονομασία της. Διαχειρίζεται πολύ εύκολα την αποθήκη σας και τιμολογεί τους πελάτες σας. Εσείς το μόνο που κάνετε είναι να προσθέσετε πελάτες, τομείς και τύπους αποθήκευσης, όλα τα άλλα είναι αυτοματοποιημένα ώστε να βλέπετε με μιά ματιά τα πάντα. Που βρίσκονται τα προϊόντα των πελατών σας, ο χώρος που σας απομένει, το κόστος για κάθε πελάτη κτλ.

Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για χρήση ακόμα και του ποιό αρχάριου χρήστη ηλεκτρονικού υπολογιστή. Δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις για να τη λειτουργήσετε, όπως λένε οι Αμερικάνοι, It just works! Σχεδιασμένη για όλες τις συσκευές που έχουν σύνδεση με το διαδίκτυο (υπολογιστές γραφείου, φορητούς, κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες) μπορείτε να διαχειριστείτε την αποθήκη σας ακόμα και αν δεν είστε στον χώρο της. Έχετε πρόσβαση από παντού και πάντα.

Η τιμή της προσφοράς είναι τα 2.399€, έκπτωση 40% από την κανονική τιμή της (4.000€) προ ΦΠΑ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • Εκμάθηση της εφαρμογής
  • Εγκατάσταση σε τοπικό δίκτυο ή στο διαδίκτυο
  • Βασική Υποστήριξη εφ’όρου ζωής

Η άδεια χρήσης της χορηγείται για κάθε επιχείρηση χωριστά και είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή σε πάνω από 1 συσκευές. Μπορείτε για παράδειγμα να έχετε 2 αποθήκες με την ίδια επωνυμία, σε διαφορετικά σημεία της πόλης σας ή της Ελλάδος, χωρίς να πρέπει να αγοράσετε πάλι νέα άδεια χρήσης. Με 1 άδεια χρήσης μπορείτε να διαχειρίζεστε όσες αποθήκες θέλετε, αρκεί να ανήκουν στην ίδια επιχείρηση.

Για λεπτομέριες σχετικά με την εφαρμογή και τις λειτουργίες της, μπορείτε να δείτε στη σελίδα της εταιρείας μας. Εκεί υπάρχει και σύνδεσμος για μια demo μορφή της εφαρμογής όπου και μπορείτε να λειτουργήσετε την εφαρμογή χωρίς κανένα περιορισμό, όλα τα δεδομένα που θα περάσετε στην demo μορφή, θα διαγραφούν την επόμενη μέρα, αυτόματα.

Επικοινωνήστε με την Ax-Easy στη σελίδα επικοινωνίας για παραπάνω πληροφορίες.

Καλή Σαρακοστή και πάλι, καλή Καθαρά Δευτέρα και εύχομαι να έχουμε Άνοιξη σύντομα, όχι μόνο σαν εποχή, αλλά και σαν Ελληνική Οικονομία.

Share