Παρακάτω θα μεταφέρω πράγματα που έχει βρεί φίλος της Formula 1 από το AutoBlog.gr. Λειτουργεί μόνο σε Windows συστήματα και εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά θα το κάνω απόψε.

Κώστας:

“Επειδή θεωρώ απαράδεκτο o ANT1 να μας ζητά €4.99 για να δούμε το αγωνιστικό τριήμερο θα σας γράψω με ποιον τρόπο μπορείτε να δείτε μέσω του website του Αγγλικού BBC one.

Ο τρόπος είναι 100% νόμιμος και δεν κρύβει κανέναν απολύτως κίνδυνο. Όλη η δουλειά γίνεται με το πρόγραμμα Comodo TrustConnect που μας δίνει Αγγλικό IP ώστε να έχουμε δικαίωμα να δούμε την μετάδοση του BBC. (το BBC δίνει άδεια να δεις το web TV του μόνο εάν έχει αγγλική IP).

– Λοιπόν αρχικά πρέπει να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το Comodo TrustConnect από εδώ για χρήστες windows. Αφού κατέβει κάντε το install.

– Αφου ολοκληρωθεί η διαδικασία του install μπαίνεις εδώ και κάνεις εγγραφή.

– Θα δείτε ότι στην μπάρα εργασιών των windows θα έχει προστεθεί το εικονίδιο του Comodo TrustConnect (είναι τετράγωνο εικονίδιο άσπρο – κόκκινο). Κάνετε διπλό κλικ εκεί και βάζετε το username και το password που βάλατε κατά την εγγραφή στο παραπάνω site. Πατήστε connect. Σε 20-25 δευτερόλεπτα το μικρό εικονίδιο θα γίνει αρχικά κίτρινο και μετά πράσινο. Όταν γίνει πράσινο έχετε πλέον IP Αγγλίας. Ανοίξτε το https://www.bbc.co.uk/iplayer/playlive/bbc_one_london και δείτε τα δοκιμαστικά και τον αγώνα από το BBC one χωρίς διακοπές και πάνω απ’όλα ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ! Το BBC one δείχνει τις κατατακτήριες του Σαββάτου και τον αγώνα της Κυριακής.

Σάββατο στις 12.10 ώρα Ελλάδος

Κυριακή στις 13.10 ώρα Ελλάδος

Όταν τελειώσει η μετάδοση ή κλείσετε την σελίδα ή δεν θέλετε άλλο να έχετε IP αγγλικό κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Comodo TrustConnect και πατήστε disconnect ώστε να πάρετε πάλι την κανονική σας ελληνική IP.

Αυτά από εμένα!”

Υπάρχει και η λύση του Filmon Player, όπου κατεβάζετε (και πάλι μόνο για Windows) τον Player και βλέπετε δωρεάν το BBC1 και BBC2 αλλά όπως μερικοί έχουν παρατηρήσει, με διακοπές ανα πεντάλεπτο. Πιστεύω ότι και με τις δύο μεθόδους θα μπορέσουμε να δούμε φέτος όλη τη χρονιά στους υπολογιστές μας, live και φυσικά αν θέλουμε αρχείο από το τόσο συναρπαστικό πρωτάθλημα που αναμένεται, μπορούμε να κατεβάσουμε σε μορφή .torrents τους αγώνες αφού ολοκληρωθούν με σωστό σχολιασμό και χωρίς διαφημίσεις. Έτσι, για να μάθουν αυτοί που παίρνουν αποφάσεις με μεγάλο σκοπό, να γεμίσουν τις τσέπες τους με περισσότερα από τα ήδη υπάρχοντα εκατομμύρια, ότι ο κόσμος ξυπνάει και μαθαίνει πως να τους απαξιώνει χρησιμοποιώντας το μυαλό του.

Κουράγιο παιδιά και ο ΑΝΤ1 όπως και άλλα κανάλια όπως φαίνεται, ανα την Ευρώπη, θα πληρώσουν ακριβά το γεγονός του ότι δεν μεταδίδουν ΔΩΡΕΑΝ και ΖΩΝΤΑΝΑ στο λαό τους αγώνες της Formula 1. Όλα εδώ πληρώνονται 😉

Υ.Γ. Όσοι έχετε Facebook κάντε join σε αυτό το group που είναι ενάντια στην χρέωση του ΑΝΤ1.

Ενημέρωση: Η παραπάνω μέθοδος που γράφει ο Κώστας, λειτουργεί κανονικότατα! Ακολουθήστε τα βήματα και σε λίγα λεπτά θα βλέπετε BBC One δωρεάν!

Share