Παιδιά μην κάνετε το λάθος και πατήστε σε αυτό το link, ο έξυπνος Δ.Σ του ΑΝΤ1 αποφάσισε ότι, για να δείτε live τα δοκιμαστικά και τον Αγώνα της Κυριακής πρέπει να πληρώσετε 5€…
Πού ακούστηκε αυτό ρε παιδιά? Ποιοί νομίζουν ότι είναι οι τύποι? Πρέπει να μας περνάνε για πολύ μαλάκες που περιμένουν να πληρώσουμε 5€ για να ακούμε και να βλέπουμε την σκατόφατσα του Πουρναράκη που ανάθεμα και αν βλέπει τα χάλια του μετά από κάθε μετάδοση, αν το έκανε αυτό θα είχε αυτοκτονήσει πριν 8 χρόνια.

Μια είναι η λύση: Αναφορά στη FIA για κερδοσκοπεία και εκμετάλλευση του ελληνικού κοινού. Όλοι πρέπει να στείλουμε εγγράφως διαμαρτυρία, με ονοματεπώνυμο ώστε να το λάβουν υπ’όψην οι κύριοι εκεί.

Για όσους θέλουν να δούν Live και δωρεάν (στις περισσότερες περιπτώσεις) μπορούν να πάνε στο παρακάτω link και να κατεβάσουν το FilmOn Player που συμπεριλαμβάνει κανάλια όπως το BBC που θα αναμεταδώσει live, με συνεντεύξεις όλους τους αγώνες όπως κάνει χρόνια τώρα, με σχολιαστή τον David Coulthard και μάλιστα χωρίς διαφημίσεις που κρατάνε 5λεπτα και βάλε.

Ντροπή στον ΑΝΤ1, ντροπή και στην ΕΡΤ που είναι ανάξιοι ως οργανισμοί και εταιρείες να κοιτάξουν το κέρδος τους μέσω ΔΩΡΕΑΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ των αγώνων και βγάζοντας (όπως πάντα) χρήματα από τις διαφημίσεις τους. Θα μας αναγκάσουν όλους να κατεβάζουμε .torrents 2-3 ώρες μετά τον αγώνα και να βλέπουμε τα καλύτερα στιγμιότυπα στο YouTube.

Αν θέλουν να πιούν το αίμα του κόσμου που αγαπάει αυτό το άθλημα, να ψάξουν να βρούν αλλού κορόϊδα.
Όποιος έχει αντίρρηση με αυτά που γράφω στο προσωπικό μου Blog μπορεί να απαντήσει με σχόλιο και να στηρίξει την άποψή του επωνύμως, όλα τα ανώνυμα σχόλια θα διαγράφονται άμεσα.
Ευχαριστώ.

Καλή χρονιά και καλό πρωτάθλημα να έχουμε.

ΥΓ: Την παραπάνω εικόνα μπορείτε να τη διαδώσετε ελεύθερα σε όλα τα blogs/forums ώστε να γίνουν παντού γνωστά τα σχέδια του ΑΝΤ1 και της διοίκησής του.

Share