Περιμένοντας τις επόμενες μέρες να κυκλοφορήσει η τελική μορφή της έκδοσης 2.7 του WordPress είχα την ευκαιρία και έκανα μερικά ρετουσαρίσματα στο Theme του Blog μου.

Τίποτα το σπουδαίο βέβαια, απλώς άλλαξα το background και τώρα είναι fixed, δηλαδή παραμένει ακίνητο στο top-center και ο κορμός του blog κάνει scroll κανονικά. Ανανμένοντας λοιπόν τη νέα έκδοση του WordPress έχω να πώ ότι, βλέποντας τη σε δοκιμαστικά installations, είναι πολλά υποσχόμενη, όσων αφορά κυρίως τη διαχείριση στο admin panel. Έχει πολύ καλύτερη δομή και είναι ταχύτερο στη πλοήγηση και αλλαγή των άρθρων και των σελίδων.

Τέλος, να πω ότι χαίρομαι πολύ γιατί οι επισκέψεις στο Blog έχουν αυξηθεί κατά πολύ και σήμερα στο rank της Alexa το Blog μου είναι στη θέση ~630.000 σε παγκόσμιο επίπεδο. Να φανταστείτε ότι τον περασμένο μήνα ήταν στη θέση ~1.200.000!!!

Στην αύξηση του traffic υποθέτω ότι οφείλεται στο συγκριτικό που είχα κάνει ανάμεσα στην Tellas και στη Forthnet. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι αναζητήσεις που έχουν κάνει επισκέπτες και έχουν έρθει εδώ από το Google…

Να σημειώσω ότι ακόμα ψάχνοντας στο Google για “tellas double play” και “forthnet double play” το Blog εμφανίζεται στη πρώτη σελίδα και μάλιστα στα πρώτα αποτελέσματα. Αυτό είναι ωραίο να το βλέπεις να συμβαίνει, αλλα τραγικό γιατί βλέπω ότι πολλοί χρήστες έχουν ακόμα πρόβλημα με την Tellas, όπως και εγώ -ακόμα-. Σύντομα όμως στο γραφείο θα μπεί Forthnet και εκεί, οπότε υπομονή κανένα μήνα…

Share