Μέσα στο σαββατοκύριακο ετοιμάστηκε το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Ax-Easy που έχει ως προϊόν t shirts αντρικά και γυναικεία, ότι πρέπει για δώρο στον/στην αγαπημένη σας ή στον εαυτό σας.

Τα μπλουζάκια αποστέλλονται 1-2 ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας σας. Η αποστολή γίνεται από τη Γερμανία μέσω της εταιρείας που τα κατασκευάζει, της Spreadshirt. Η πληρωμή σας μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω του PayPal. Και με τους δύο τρόπους, υπάρχει απόλυτη ασφάλεια όπως θα δείτε, μέσω κρυπτογραφημένης σύνδεσης με τους servers.

Η ποιότητα στη στάμπα και τα υφάσματα είναι μοναδική, οι τεχνικές εκτύπωσης της στάμπας είναι οι πιο εξελιγμένες που έχουμε συναντήσει και εμείς οι ίδιοι ως σχεδιαστές/καταναλωτές. Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με το ύφασμα, τη στάμπα και αν το μπλουζάκι έχει μια ή δύο στάμπες (εμπρός και πίσω). Υπάρχουν στάμπες που φωσφορίζουν στο σκοτάδι, ανακλούν το φώς, έχουν βελούδικη υφή και επίσης στάμπες σε μεταλλικές αποχρώσεις του ασημί και του χρυσού. Όλα μας τα σχέδια είναι φτιαγμένα ώστε να μπορούν να φορεθούν και από τα δύο φύλα. Απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, νέους και μεγάλους.

Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε μερικά σχέδια εδώ που παραθέτω και πατώντας πάνω στην κάθε εικόνα μεταφέρεστε στο κατάστημα, ή πηγαίνοντας εδώ και βλέποντας όλα τα μπλουζάκια που σας έχουμε ετοιμάσει.


Ελπίζω να σας αρέσουν τα σχέδια που έχουμε ανεβάσει 🙂 Μπορούμε βεβαίως να φτιάξουμε κάτι εντελώς δικό σας, αρκεί να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου ή μέσω της Ax-Easy.

Καλές αγορές, κάθε κριτική δεκτή 🙂

Share