Σήμερα έγιναν γνωστά τα 3 υποψήφια λογότυπα που θα αντικαταστήσουν το υπάρχον της Ολυμπιακής Αεροπορίας.
Είχα πάρει και εγώ μέρος στο διαγωνισμό, την τελευταία στιγμή βέβαια λόγω φόρτου εργασίας, αλλά είπα να δοκιμάσω την τύχη μου, μιας και σήμερα οι διαγωνισμοί φαίνεται να είναι θέμα τύχης και όχι τόσο πολύ αξίας και δουλειάς.

Παραθέτω τη δική μου πρόταση τώρα που έχουν βγεί τα τελικά 3 επικρατέστερα, σε μικρή διάσταση και όχι σε full ανάλυση, λόγω μεγέθους αρχείων.

Olympic_Logos_Ax-Easy

Εύχομαι καλή επιτυχία στους 3 επικρατέστερους του διαγωνισμού που διεξάγεται εδώ. Εγώ ψήφισα την τρίτη επιλογή γιατί είναι κάτι το διαφορετικό και με χαρακτήρα. Οι 2 πρώτες μου φάνηκαν ως αστείο. Η δική μου δεν λέω ότι είναι κάτι καλύτερο από τις επικρατέστερες, αλλα θα μπορούσε όπως μου είπαν, να είναι μέσα σε μία άλλη λίστα με επικρατέστερους (go figure) …

Εύχομαι σε επόμενους διαγωνισμούς, η εταιρεία που θα θελήσει να αλλάξει εταιρική ταυτότητα, να λαμβάνει υπ’όψην της μερικές οδηγίες και συμβουλές από την Ένωση Γραφιστών Ελλάδος.
Τέλος, να πω, ότι όποιος έφτιαξε το site του διαγωνισμού, είναι άσχετος από Flash και από cookies. Για να μη πω για το σχεδιασμό και την τελική εικόνα στον χρήστη. Μάλλον θα είναι ο ίδιος ή η ίδια εταιρεία που έφτιαξε και το site του διαγωνισμού για τη νέα στολή της Ολυμπιακής που βρίσκεται εδώ… Κρίμα, και έχουμε τόσο καλούς επαγγελματίες στο χώρο που θα έκαναν καλύτερη δουλειά.

Share