Έχουν περάσει σχεδόν 10 μήνες από την τελευταία ανάρτηση στο blog μου… δεν είναι τυχαίο. Το Twitter “έχει κλέψει” τις σκέψεις μου που έχουν μετατραπεί σε tweets και είναι πιο άμεση η συζήτηση με όσους με παρακολουθούν. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσα να κάνω και τα δύο μαζί, αλλά λόγω του περιορισμένου χρόνου και μιας μικρής δόσης τεμπελιάς, ότι είναι να πω/γράψω, το κάνω στο Twitter και καμιά φορά σπάνια, στο Facebook.

Βλέπω γύρω μου νέους bloggers που πέφτουν με ενθουσιασμό στο εκάστοτε blog τους και γράφουν, γράφουν, γράφουν πράγματα χωρίς νόημα (όπως αυτό εδώ το άρθρο) και σπανίως κάτι καλό ή χρήσιμο για τον αναγνώστη τους. Δεν τους αδικώ, κι’εγώ στην αρχή όταν ξεκίνησα πριν 10 χρόνια να κάνω blogging, έτσι ήμουν, ενθουσιασμένος με το ότι “βγάζω τα σώψυχά μου” σε αγνώστους και ίσως υπάρχουν και άλλοι εκεί έξω που νιώθουν το ίδιο με μένα. Δικαιολογημένοι εν μέρη, έχουμε όμως 2013…

Τον τελευταίο καιρό προτρέπω φίλους/φίλες να κάνουν λογαριασμό στο Twitter ώστε να επικοινωνούν, να ενημερώνονται και να ενεργούν πιό άμεσα και γρήγορα, παρά το εκάστοτε blog ή Status Update στο Facebook. Κάποιοι/ες το έχουν κάνει και όντως βλέπουν αυτό που τους είπα για να ξεκινήσουν εκεί. Άλλοι φίλοι έφτιαξαν Twitter λογαριασμό μόνο και μόνο για να διαβάζουν τα αστεία λογοπαίγνια που μερικές μέρες μετά θα τα διαβάσουν οι υπόλοιποι στο Facebook σε μορφή φωτογραφίας και εκεί θα γελάνε όσοι το πρωτοδιαβάζουν και εμείς που το ξαναβλέπουμε ή το έχουμε γράψει και μας το “δανείστηκαν” διάφορες σελίδες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους με αυτό το σκοπό, το γέλιο.

Άσχετα με τα παραπάνω, ετοιμάζω νέα πράγματα που θα δείτε σύντομα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ελπίζω να σας αρέσουν 🙂

Καλή χρονιά, καλή Άνοιξη, καλό Μήνα και καλό Σ/Κ σε όλους!
Βαγγέλης.

Share